Information om lukning af dørtelefoner

29. april 2016

I forbindelse med at vi til efteråret skifter internet udbyder, og at vi løbende ombygger vores dørtelefoner, har Dansk Kabel TV ændret praksis i håndteringen af vores nuværende samarbejde. Det betyder at de ikke længere servicerer fejl på vores dørtelefoner, og at beboere der henvender sig bliver oplyst at de skal købe en ny boks til erstatning af den gamle ComX boks. Samtidig har vi i den seneste tid oplevet et stigende antal henvendelser omkring fejl på dørtelefonerne. Vi har derfor i bestyrelsen besluttet at lukke for dørtelefonerne i hele Gadevang fra uge 18. Det betyder at der i perioden frem til at anlæget er ombygget ikke vil være lås på opgangsdøren. Kælderdøre og parkeringskælder bliver IKKE berørt af dette.

Arbejdet med at ombygge de eksisterende dørtelefoner til analog begynder i løbet af maj måned og vil strække sig frem til september. Opgangene vil løbende blive tilsluttet en ad gangen. Der vil komme brev ud med datoer for hvornår elektrikerne skal til i de enkelte lejligheder.

Med hensyn til de bokse der er sat op til IP-telefoni og dørtelefoner, vil disse ikke længere skulle bruges, hvis I IKKE har telefoni fra Dansk Kabel TV (ComX). Denne boks bruges KUN til at skille internet og telefoni (også dørtelefoner). Da vi fra næste uge ikke længere bruger boksen til dørtelefoni, kan boksene pilles ned. Har I internet fra Dansk Kabel TV (ComX) går der i dag et stik fra væggen til boksen, og fra boksen til computer/router. Det stik der i dag går til computer/router sættes i stedet direkte i væggen hvor boksen før var tilsluttet, og boksen kan fjernes. Hvis i har fastnet telefon fra Dansk Kabel TV (ComX) skal i forsat bruge boksen.

Vi vender tilbage med mere information både omkring internet og dørtelefoner.

Venlig hilsen
Bestyrelsen