Parkering

På foreningens parkeringspladser er der parkeringskontrol. Du kan som beboer naturligvis benytte parkeringspladserne frit, blot du husker at tilmelde din bil. Kontakt kontoret for oplysninger.

Gæster kan holde 2 timer med korrekt indstillet parkeringsskive, og 72 timer med gæstekort eller korrekt elektronisk registrering i parkerings app.

Guleplade biler kan ligeledes parkere hvis bilen er registreret, dog KUN på de skrå pladser på nedkørslen til p-kælderen.

Er du i tvivl kan du altid skrive til kontoret: kontor@gadevang.com

Ud over de udendørs parkeringsarealer, som alle beboere kan benytte, er der også en P-kælder, som ligger ved flere af vores indkørsler. P-pladserne i P-kælderen er private og nummererede. For at benytte dem skal du købe eller leje brugsretten af en af de eksisterende ejere. Typisk koster en brugsret omkring 3-4.000 kr. plus en mindre afgift til ejerforeningen.

Er du interesseret i at købe eller leje en brugsret i P-kælderen, kan du henvende dig på kontoret, hvor vi måske kan hjælpe dig med at finde en sælger eller udlejer. Du kan også prøve at skrive et opslag på Facebook-gruppen ’Os i Gadevang’.